AK Parti Derince İlçe Teşkilatı Danışma

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı yapıldı


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Derince İlçe Teşkilatı 42. Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.
     Kusachi Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, göreve geldikleri günden bu yana önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, vatandaşlar için siyaset yapacaklarını kaydetti.
     Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar da 3,5 yıldır Derince için hizmet verdiklerini ifade ederek, bu süreçte ilçeye belediye bütçesi, Büyükşehir ve merkezi yönetimden toplam 131 milyon TLlik yatırım yapıldığını söyledi.
     Göreve geldiklerinde ilk olarak kurumsal yapıyı yapılandırdıklarını dile getiren Alemdar, araç filosunu yüzde 80 oranında tamamladıklarını bildirdi. Alemdar, bütün çalışanların geçmişe dönük alacaklarının ödendiğini kaydederek, Önce insan anlayışıyla yola çıkarak Evlilik Danışma Merkezi, Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, Toplum ve Ruh sağlığı Merkezi, Bilgi Evleri ve Der-TOGEM gibi kuruluşlara önem verdik. Cenaze hizmetleri ve asker aile yardımları konusuna hassasiyetle eğildik. İlçe genelinde okullara 2 milyon 95 bin liralık kaynak sağlandık. Park sayısını 43ten 67ye çıkarttık diye konuştu.
     Alemdar, bir yıllık süreçte de çok amaçlı kültür merkezinin ihalesinin yapılıp, çalışmaların önemli mesafe kat edilmesini beklediklerini belirterek, kapalı pazar yerini oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.
     AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise Alemdara yaptığı çalışmalarla katkı sağladığı için teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Derince İlçe Teşkilatı Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER