AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma

AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovasının gelişimi ve kalkınması yönünde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirterek, hiçbir ayrım yapılmadan vatandaşa en iyi hizmetin ulaştırılması, hizmet eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
     AK Partinin bir hizmet partisi olduğunu ve daha güçlü, refah düzeyi artmış bir Türkiye için çabaladıklarını dile getiren Okur, her bir il, ilçe ve köyün eksiksiz hizmet alması için devletin tüm birimleriyle sahada olduğunu kaydetti.
     Okur, ülke tarihinde görülmemiş hizmetlerin AK Parti iktidarı ile görülmeye başladığını vurgulayarak, Planlı, programlı, projeler üreterek ihtiyaçlar doğrultusunda tespitler yapıp günün şartları ile birleştirerek, aldığımız vekaletin bilinciyle samimi bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak bu hizmet seferberliği sağlandı. Çalışınca her şey oluyor. Bizler çalışmayan taraf olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Hep çalışacağız. Sorunlar geri çekilerek değil, üzerine gidip ilgilenince çözülüyor dedi.
     Toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER