AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu:

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: İller kaçıncı teşvik bölgesinde ise o kadar yıl teşvikin uzatılması söz konusu. Dolayısıyla Düzcede teşvikin 4 yıl uzatılmasını bekliyoruz


DÜZCE (A.A) - AK Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İller kaçıncı teşvik bölgesinde ise o kadar yıl teşvikin uzatılması söz konusu. Dolayısıyla Düzcede teşvikin 4 yıl uzatılmasını bekliyoruz dedi.
     Kaşıkoğlu, teşkilat binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 5084 sayılı Teşvik Yasasının devamı konusunda Başbakanlıka sundukları çalışmanın kabul görmediğini anlattı.
     Başbakanın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında bölgesel ve sektörel teşvik bölgelerinde bulunan illerde sigorta işveren payının uzatılmasını gündeme getirdiğini kaydeden Kaşıkoğlu, İller kaçıncı teşvik bölgesinde ise o kadar yıl teşvikin uzatılması söz konusu. Bölgede 4ncü bölgede olan tek il biziz. Dolayısıyla Düzcede teşvikin 4 yıl uzatılması söz konusu. Umut ediyoruz ki bu durum kısa sürede ete kemiğe bürünür ve yasalaşır diye konuştu.
     Kaşıkoğlu, 2008 yılında ihaleye çıkarılan 300 yataklı devlet hastanesi inşaatında ihaleyi alan firmadan kaynaklanan sorunların bulunduğuna işaret ederek, konuyla ilgili gerekli çalışmaları başlattıklarını söyledi.
     Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kemoterapi ünitesi kurulacağını bildiren Kaşıkoğlu, sağlık alanında önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini, çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER