AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve:

AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: -Edirnenin sayın Bakanımızı (Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu) kucaklaması ve sahiplenmesi adına bu ziyareti çok önemsiyoruz


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğluna yapacakları ziyarete ilişkin, Edirnenin sayın Bakanımızı kucaklaması ve sahiplenmesi adına bu ziyareti çok önemsiyoruz dedi.
     Kahve, AK Parti Edirne İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlunu 30 Ocakta Ankarada ziyaret edeceklerini söyledi.
     Ziyaret heyetinin başkanlığını Edirne Valisi Hasan Duruerin yapacağını belirten Kahve, şunları kaydetti:
     Bu AK Parti Edirne İl Başkanlığının organizasyonu değildir. Bütün Edirnelilerin sayın Müezzinoğlunun Bakanlığa atanması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti Ankaraya iletmek ve Bakanımıza yeni görevinde başarılar dilemek için düzenlenmiş bir ziyaret. Ziyarette, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler ve iş adamları da yer alacak. Edirnenin sayın Bakanımızı kucaklaması ve sahiplenmesi adına bu ziyareti çok önemsiyoruz.
     Ziyarette hızlı tren projesinin öne çekilmesi ile ilgili bir talebi de bakanımıza ileteceğiz. Temeli atılmak üzere olan hastane projesinin hızlandırılması için talepte bulunacağız. Köprülerle ilgili sorunları da bakanımıza aktarmayı düşünüyoruz.
     Kahve, ziyaretin ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Edirne Valiliği arasında Edirneye fen lisesi yapılmasıyla ilgili protokolün imzalanacağı törene katılacaklarını aktardı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER