AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: -İnşallah basın çalışanlarının yarınları bu günlerden daha güzel daha güvenli ve daha iyi koşullarda olur


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, basının, en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek, İnşallah basın çalışanlarının yarınları bu günlerden daha güzel, daha güvenli ve daha iyi koşullarda olur dedi.
     Müezzinoğlu, parti binasında 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Türkiyenin ana unsurlarındaki temel sıkıntılar gibi basının da zaman zaman sıkıntılı süreçlerden geçtiğini söyledi.
     Basının, en önemli unsurlardan biri olduğunu belirten Müezzinoğlu, Zaman zaman siyasi partilerin millet adına durdukları yerdeki yanlışlık gibi, basının da millet adına durduğu yerdeki sıkıntılı süreçleri yaşadık. Ama bu bir demokrasi kültürüdür. Bu bir hukuk devleti olma kültürüdür. Bu sürecin her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz bütün sıkıntılara rağmen dedi.
     Müezzinoğlu, sağlıklı bir anayasa sürecinin tamamlanmasıyla basın, siyaset, hukuk devleti ve demokrasi adına daha sağlıklı bir sürecin gelişeceğine inandığını dile getirdi.
     AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve de basın çalışanlarının sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek, Basın çalışanlarının sorunlarının daha aza indiği, çalışma şartlarının daha iyiye gittiği bir bir ülke, bir şehir nasip olsun diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Müezzinoğlu, gazetecilere Edirnenin sorunları ve çözüm önerileri hakkındaki fikirlerini sordu.
     Programa, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER