AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:

AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: -Milletimizin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltalım ki yarın paylaşarak büyüteceğimiz mutluluklarımız olsun


EDİRNE (A.A) - AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, dertlerin ve sıkıntıların paylaşıldıkça azalacağını belirterek, Biz milletimizin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltalım ki, yarın paylaşarak büyüteceğimiz mutluluklarımız olsun dedi.
     AK Parti Edirne İl Başkanlığınca ihtiyaç sahibi vatandaşların katılımıyla bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Müezzinoğlu, yardıma muhtaç vatandaşların yanında olduklarını söyledi.
     Ramazan ayı ve sonrasında Trakya bölgesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşların evini çat kapı etkinliğiyle ziyaret ettiklerini anlatan Müezzinoğlu, vatandaşların sofralarındakini kendileriyle paylaştığını belirtti.
     Müezzinoğlu, ziyaretlerde vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     AK Parti teşkilat mensupları ramazan ayı ve sonrasında eşi ve çocuğuyla her akşam bir fakir sofrasını ziyaret etti. Onlarla o koşulları paylaştılar. O insanlar o koşulları 24 saat değil, ömrü boyunca yaşıyor. Arkadaşlarımızla bir gün de olsa bu vatandaşlarımızı misafir edelim, soframızı paylaşalım dedik. Açıkçası kimsesizlerin kimsesi olduk.
     Biz biliyoruz ki dertler ve sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. Biz milletimizin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak azaltalım ki yarın paylaşarak büyüteceğimiz mutluluklarımız olsun.
    
     Muhabir: Cihan Demirci
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER