AK Parti Ekim ayı Melikgazi İlçe

AK Parti Ekim ayı Melikgazi İlçe Danışma toplantısı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Ekim ayı Melikgazi İlçe Danışma toplantısı gerçekleştirildi.
     İl binasında gerçekleştirilen danışma toplantısına, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İlçe Başkanı Timur Barlas, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile muhtarlar, mahalle temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.
     Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını protesto edenleri eleştirerek, Cumhuriyet bayramının halkın bütün kesimleri tarafından kutlanmasına yönelik atılan adımların bazı kesimler tarafından farklı noktalara çekildiğini söyledi.
     Milli bayramların ruhuna uygun bir şekilde kutlanması gerektiğini ifade eden Dengiz, Türkiyede eski kötü alışkanlıkların ortadan kaldırılması, gelişmeye, kalkınmaya ve milli şuura önem veren bir neslin yetişmesine yönelik gayretlerimiz var. Ama ne yazık ki bazı kesimler hala çeşitli ayak oyunlarıyla, insanlarımızı ayırmaya ötekileştirmeye çalışmaktadır. Çok şükür ki halkımız son derece bilinçlidir ve bu ayak oyunlarına prim vermemektedir diye konuştu.
     Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç da, belediye çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarına bilgi vererek, büyük gayretle halkın ihtiyaçları doğrultusunda, hizmetlerini sürdüklerini söyledi.
     Melikgazi İlçe Başkanı Barlas ise, yaklaşan yerel seçimler öncesi ilçe olarak çalışmalara başladıklarını belirtti.
     Toplantının ikinci bölümünde ise, teşkilat mensupları görüş ve düşüncelerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Parti Ekim ayı Melikgazi İlçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER