AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca:

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca: -Halkımız ilk kez AK Parti döneminde ekonomik ve sosyal yönden kendine daha çok güvenmeye başlamıştır


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, AK Partinin milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edeceğini bildirdi.
     Kısaca, AK Partinin 11. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın kurduğu AK Partinin tam anlamıyla bir Türkiye ve dünya partisi olduğunu belirtti. Kısaca, AK Partinin girdiği beş seçimde istikrarla oylarını artırarak çıkmasının önemine işaret etti.
     Kısaca, şunları kaydetti:
     Milletimiz, ilk defa sözünün arkasında duran, gerçekten bir hizmetkar gibi milleti için gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde öz eleştiri yapabilen, planladığının çok üstünde hizmetleri gerçekleştiren, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, samimi bir lider ve siyasi kadroyla karşılaşmıştır. Halkımız ilk kez AK Parti döneminde ekonomik ve sosyal yönden kendine daha çok güvenmeye başlamıştır. Köklerimizden aldığımız güç ve tecrübeyle huzurlu ve barış içinde bir dünya için dış politikada kendimizden emin, sağlam adımlar atılmış; gündemi belirlenen bir ülke konumundan, gündem belirleyen ve bulunduğumuz coğrafyada mihmandar olan bir ülke konumuna gelinmiştir.
     Kısaca, AK Partinin milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Kenan Arayıcı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER