AK Parti Erzurum 4. Olağan Kongresi

AK Parti Erzurum 4. Olağan Kongresi -İl Başkanı Kılıç, 568 delegenin 454ünün oyunu alarak yeniden il başkanı seçildi


ERZURUM (A.A) - AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, 454 delegenin oyunu alarak, yeninde il başkanı seçildi.
     Yeni Erzurum Stadında Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katılımıyla düzenlenen AK Parti Erzurum 4. Olağan Kongresinde mevcut başkan Murat Kılıç ile Recep Küçükoğlu aday oldu.
     568 delegenin oy kullandığı seçimde, Murat Kılıç 454, Recep Küçükoğlu ise 114 oy aldı.
     Yeniden AK Parti İl Başkanı seçilen Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bütün delegelerle birlik, beraberlik içerisinde, bütün teşkilatın katılımıyla bir kongre yaptıklarını söyledi.
     Önemli olanın, huzur içinde teşkilatla birlikte güzel bir kongre yaşamak olduğunu ifade eden Kılıç, Allaha şükür gayet güzel bir seçim süreci yaşadık. Erzurumumuza, AK Partimize hayırlı olsun. Erzurumda ilk defa stadyumda kongre yapıldı. Sayın Başbakanımızı da güzel bir şekilde ağırladık dedi.
     Yeni dönemde Erzuruma hizmet etmeye devam edeceklerinin altını çizen Kılıç, şunları kaydetti:
     Teşkilatlarımızı yine diri, canlı birşekilde tutucağız. Erzurumun sorunlarıyla her zamanki gibi yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Şehrimize ait yapılacak ne iş varsa, AK Parti İl Başkanlığı olarak onun takipçisi olacağız. İnşallah şehrimizde AK Partiden aldığı güçle, ona hizmet olarak yatırımlarını alacak. Erzurum AK Partiye verdiği desteğin karşılığı olarak, büyümeye, güçlenmeye devam edecek.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız / Muharrem Aksakallı
     Yayıncı: Ercan Halıcı
<< Önceki Haber AK Parti Erzurum 4. Olağan Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER