AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları

AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Çizmelioğlu: (Anadolu Üniversitesindeki olaylar) Şehrimizin ve üniversitemizin ismini zedeleyen bu çirkin saldırıyı kınıyoruz


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, Anadolu Üniversitesinde stant açan Anadolu Gençlik Derneği üyelerinin, bir grup tarafından darbedilmesini kınadıklarını bildirdi.
     Çizmelioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, saldırının hiçbir demokratik hakla bağdaştırılamayacağını belirterek, üniversitelerin bilim yuvaları olduğunu ifade etti.
     Bu tür çirkin saldırıları gerçekleştirenler hakkında gerekenin yapılması gerektiğini ve kavgaların hiçbir sonuç getirmediğine dikkati çeken Çizmecioğlu, şunları kaydetti:
     Yakın tarihimizde bu tür kavgalarının hiçbir sonuç doğurmadığı çok net biçimde gördük. Bu tür uçsuz kavgalar ülkemiz ve özellikle gençliğimize zararı çok fazladır. Üniversite yıllarca parasız eğitim diye bağıranlar, pankart asanlar, hükümetimiz tarafından üniversite harçlarının kaldırılmasından sonra ne yapacaklarını şaşırmış durumda. AK Parti Gençlik Kolları olarak şehrimizin ve üniversitemizin ismini zedeleyen bu çirkin saldırıyı kınıyoruz. Saldırı yapan gruba üniversitenin bir bilim, kardeşlik ve ülkemizin geleceğini yetiştiren gençlerin yuvası olduğunu hatırlatmayı kendimize bir borç biliyoruz. Darbedilen genç kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER