AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları

AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Dinçoğlu: -Geleceğin siyasetçileri gençlerin daha donanımlı ve sağlam bir alt yapıya sahip olabilmeleri önemlidir


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinçoğlu, geleceğin siyasetçileri gençlerin, donanımlı ve sağlam bir alt yapıya sahip olabilmelerinin önemli olduğunu belirtti.
     Dinçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen Geleceğin Siyasetçileri Projesinin hayata geçirileceğini bildirdi.
     Gençlerin siyasi süreçte etkin rol oynayabilmeleri için söz konusu projeyi hazırladıklarını ifade eden Dinçoğlu, şunları kaydetti:
     Proje kapsamında tüm ilçe ve il gençlik teşkilatımız liderlik, yerel yönetimler, siyaset bilimi, ekonomi, uluslararası ilişkiler ve iletişim üzerine eğitimler alacak, teşkilat üyesi arkadaşlar daha donanımlı bir yapıya kavuşacaktır. Projemiz, sadece AK Parti Gençlik Teşkilatımız için düşünülmüyor önemli olanın tüm gençlerimize bir şeyler katmak olduğundan proje, ilerleyen aşamalarda tıpkı Siyaset Akademisi Projesinde olduğu gibi tüm gençlerin katılabileceği bir yapıya dönüştürülecek.
     Dinçoğlu, Türkiyede yaşayan tüm bireylerin ülke yönetiminde söz sahibi olabilmeleri için başlatılan, Siyaset Akademisi Projesi nin katılımcılara donanımlı siyasetçi kimliği kazanmalarında olumlu katkı sağladığını belirtti.
     AK Partinin gençlerin, siyasetin içerisinde yer almasına destek verdiğini aktaran Dinçoğlu, Bu nedenledir ki 18 yaş tasarısından anlaşılacağı üzere gençler, siyasetin gerçek aktörlerinden biri olacaktır. Geleceğin siyasetçileri olan gençlerin, donanımlı ve sağlam bir alt yapıya sahip olabilmeleri önemlidir ifadelerini kullandı.
     Geleceğin Siyasetçileri Projesi hakkında bilgi veren Dinçoğlu, projenin belirledikleri takvim çerçevesinde tüm gençlik teşkilatının katılımıyla gerçekleştirileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER