AK Parti Gaziantep İl Kongresi

AK Parti Gaziantep İl Kongresi -Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Şahin: -Bu bölgenin ve dünyanın yükselen değeri olacağız, çünkü takımının başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var -AK Parti Genel Başkan Yardım


GAZİANTEP (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Bu bölgenin ve dünyanın yükselen değeri olacağız, çünkü takımının başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var dedi.
     Bakan Şahin, Şahinbey Karataş Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Gaziantep İl Kongresinde yaptığı konuşmada, AK Partinin kuruluş sürecine değindi.
     Konuşmasında 2001de milletvekili ya da bakan olmak için yola çıkmadıklarını ifade eden Şahin, Başbakanın ufku, vizyonu ve cesaretiyle, bu takımın bir parçası olmak için yola çıktıklarını belirtti.
     10 yıl geçti alnımız ak, başımız dik. Her yerde bu 10 yılın hesabını veriyoruz. Bu ülkeyi büyütmenin, güzelleştirmenin ne kadar gururlu ve şerefli olduğunu ve bunun miras olduğunu anlatıyoruz diyen Bakan Şahin, şimdi kendilerine düşen görevin gelinen noktayı geriye götürmemek olduğunu vurguladı.
     Kendilerini maraton koşucularına benzeten Şahin, bayrağı alıp, hedefe götüreceklerini ve bu hedefin 2023 olduğunu kaydetti.
     Dünyanın 10 büyük ekonomisi olacağız. İleri demokrasiyle güçlü toplum olacağız diyen Şahin, şöyle devam etti:
     Bu bölgenin ve dünyanın yükselen değeri olacağız, çünkü takımının başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Bakınız, Gaziantep birlik ve kardeşliği başaran bir şehir. Ölçüyü koyduk, herkes birinci sınıf vatandaş olacak, herkes bu ülkede yaşamaktan büyük bir gurur duyacak. İşte bu şehir bunu başardı, bunu başaran kardeşlerime teşekkür ediyorum. 2023 hedefini bu şehir 2015te başaracak.
     Bakan Fatma Şahin konuşmasını, şair Yavuz Bülent Bakilerin Antepli Şahin isimli şiirinin bir kıtasını okuyarak tamamladı.
    
     -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik
    
     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de konuşmasında, Türkiyenin sözü dinlenen ve hatırı sayılan bir ülke haline geldiğini söyledi.
     AK Parti kurulduğu günden bu yana Başbakan Erdoğanın Gaziantepe 15 defa geldiğini ifade eden Çelik, Eskiden başbakanlar Ankarada kuluçkaya otururdu, ama sizinle dertlenen, sizinle sevinen, sevincinizi sevinci, kederinizi kederi kabul eden bir Başbakan var. Dolayısıyla Başbakanımız 10 yılda 15 kez bu şehre geliyorsa, Gaziantepe ve Gazianteplilere verdiği değeri gösteriyor dedi.
     Gaziantepe daha önce CHPnin hakim olduğu bir şehir şeklinde anıldığını ifade eden Çelik, şimdi şehrin AK Partiye yüreğiyle teslim olduğunu belirtti.
     Kentin her seçimde aslan payını AK Partiye verdiğini vurgulayan Çelik, Son seçimde 12 milletvekilinin 9u AK Partiden çıktı. Siz AK Partiye güvendiğinizi ortaya koydunuz. AK Parti de Gazianteplilerin yüzünü güldürdü diye konuştu.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın yurt dışına yaptığı ziyaretler ve bu ziyaretlerin ihracata etkisine değinen Çelik, Eğer Başbakan dünyanın dört bir yanını, yanına aldığı iş adamları, bakanlarıyla dolaşmasaydı, Türkiye ihracat rekorları kırar mıydı, Gaziantepin 500 milyon dolar olan ihracatı 5 milyar dolara çıkar mıydı- şeklinde konuştu.
     Bugün dünyada Türkiye denildiğinde herkesin dinlediğini ve herkesin itibar ettiğini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:
     Türkiye sözü dinlenen ve hatırı sayılan bir ülke haline geldi. Avrupa ekonomik krizden dolayı kırılıyor. Biliyorsunuz Yunanistan iflas etti, İspanya iflas etti. İrlanda iflas etti. İtalya sırada, orada da çok ciddi sıkıntılar var. Portekiz sırada. Dahasını söyleyeyim, Almanya ile ilgili çok kötü sinyaller geliyor. Almanya batarsa Avrupa bitecek diyorlar Oralarda bunlar meydana gelirken, işin ehli olan, işin erbabı olan bir yönetimden dolayı Türkiye dimdik ayaktadır. Türkiye ekonomik olarak da dünyaya örnek olacak durumdadır. Hükümetimiz fırtınalı denizlerdeki usta bir kaptan gibi milletimizi selamet sahillerine doğru götürmektedir. Siz bize destek oldukça, dua ettikçe biz size hizmet etmeye, yüzünüzü güldürmeye, çocuklarınızın istikbalini sağlamaya devam edeceğiz.
     (ADY-CNR-SEÇ-İSM)
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep İl Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER