AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğandan

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğandan Hokey milli Takımlarına kutlama


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Portekizin Lizbon kentinde gerçekleşen Avrupa Hokey Şampiyonasında Avrupa ikinciliğini elde eden 21 yaş altı bayanlar ve 21 yaş altı erkekler milli takımlarının başarılarından dolayı Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Gaziantepli Sadık Karakanı kutladı.
     Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, Hokey Milli Takımlarımız imkansızlıklar içerisinde hazırlandıkları Avrupa Şampiyonasında zoru başararak milli gururumuz olduğunu belirtti.
     Erdoğan,Hokey sporunun gelişmesinde Gaziantepli Başkan Sadık Karakanın gayret ve çabalarını yakından izleyen ve destekleyen birisiyim. Birçok maça giderek milli takımlarımızı destekledim. Geçtiğimiz aylarda da milli takım kamplarımızı ziyaret ettim. Avrupa Şampiyonasında gerek erkek gerekse bayan milli takımlarımızın elde ettiği Avrupa ikinciliği önemli bir sonuçtur. Takımlarımızın bu şampiyonalara imkansızlıklar içerisinde özel çaba ve gayretlerle hazırlandıklarını biliyorum dedi.
     Bundan sonraki dönemlerde Sadık Karakana her türlü desteği vereceklerini belirten Erdoğan şunları ifade etti:
     Kendisi Gaziantepin olduğu gibi Türkiyenin de gururu haline gelmiştir. Milli takımlarımızın Avrupa ve Dünya şampiyonalarında elde ettikleri sonuçlarda önemli katkıları bulunmaktadır. Gerek federasyon başkanımızla gerekse milli takım sporcularımızla yaptığım görüşmelerde Türkiyede standartlara uygun hokey sahalarının bulunmadığını öğrendim.
     Bu konularla ilgili olarak ilgili bakanlıklarla temas kuracak ve Türkiyenin farklı bölgelerine hokey sahaları ve spor komplekslerinin yapılması için gerekli her türlü desteği vereceğim. Avrupada gurur kaynağımız haline gelen 21 Yaş Altı Erkek ve Bayan milli takım sporcularımızı, sporcularımızı yetiştiren teknik adamlarımızı, Türkiye Hokey Federasyonunun değerli başkan ve yöneticilerini yürekten kutluyorum. Ağustos ayı içerisinde Çek Cumhuriyetinde gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasında da başarılar diliyorum.
     Mehmet Erdoğanın şampiyonayı yakından izlediğini ve sürekli telefonla bilgi aldığını belirten Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ise şunları kaydetti:
     AK Parti Gaziantep Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan gerek Türkiyedeki faaliyetlerimizde gerekse yurt dışı faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayarak sürekli destek vermektedir. Şampiyona sonucunda bizleri telefonla arayarak ilk kutlayan kişidir. Şampiyona süresince bizleri arayarak sporcularımızın motivasyonuna önemli katkılar sağlamıştır. Hokey sporunun gelişmesi için önemli çabalar sarf eden Milletvekilimiz Sayın Mehmet Erdoğana teşekkür etmek istiyoruz.
    
     Muhabir: Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğandan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER