AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Türkiye bölgesinde güçlü bir ülke haline geldi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiyenin bölgesinde güçlü bir ülke haline geldiğini belirtti.
     Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, Almanyada yaşayan Türk iş adamlarıyla buluşan Erdoğan, bu ülkedeki Wın İşverenler Derneğinin düzenlediği toplantıda konuştu.
     Almanyada yaşayan Türk iş adamlarının Alman ekonomisine itici güç olduğunu vurgulayan Erdoğan, 1960lı yıllarda işçi olarak Almanyaya giden Türklerin bugün iş adamı olarak yeni misyonlar üstlenmesinin gurur verici olduğunu belirtti.
     Almanyada yaşayan vatandaşların vize sorunu, giriş ve çıkışlarda olumsuz muameleler gibi sorunları olduğunu kaydeden Erdoğan şunları aktardı:
     Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak gittiğimiz her yere kültürümüzle, çalışkanlığımızla gittik. Bulunduğumuz yerlere katkı sağladık. Bugün Avrupa ve dünyanın çeşitli bölgeleri birlikler oluşturarak bir araya gelip güçleniyorlar. Türkiye bölgesinde güçlü bir ülke haline geldi.
     Türkiyenin komşularıyla sıfır problem anlayışının devam ettiğini ifade eden Erdoğan, komşu ülkelerdeki halkların demokrasi istekleri olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER