AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Gaziantep her alanda olduğu gibi spor alanında da Türkiyenin önde gelen merkezleri arasında yer alıyor


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantepin her alanda olduğu gibi spor alanında da Türkiyenin önde gelen merkezleri arasında yer aldığını bildirdi.
     Makamından yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Erdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Antepe Gazi unvanı verilişinin 92. yıl dönümü anısına düzenlenen King Boks Şampiyonasının ödül törenine katıldı.
     Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, farklı spor dallarının Gaziantepte hızla geliştiğini belirtti. Spor kültürü ve ahlakıyla yetiştirilen gençlerin gelecekte daha başarılı olacağını ve yaşamlarını spor disipliniyle yönlendirebileceklerini aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:
     Son dönemlerde ülkemizde Uzak Doğu sporlarının hızla yaygınlaştığını ve bu dalda da uluslararası derecelerin elde edildiğini gururla izlemekteyiz. King Boks bunlardan sadece bir tanesi. Bu spor dalı da Gaziantep ve Türkiye genelinde özellikle gençler arasında yoğun bir şekilde yayılmakta, uluslararası müsabakalarda Türkiye bu spor dalıyla da iddialı bir noktaya gelmektedir. Şampiyonaya katılan sporcuları yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Organizasyona büyük emekleri geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Yahya Şahan ve King Boks Gaziantep Temsilciliğimizle destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Spor tesisleri ve kompleksleri açısından da bakıldığı zaman Gaziantepte son dönemlerde gerçekleştirilen önemli yatırımlarla kentimiz birçok spor tesisine kavuşturuldu. Yakın bir gelecekte de olimpik özelliklere sahip önemli bir stadyumun yapımı gerçekleştirileceğiz. Ekonomi devi Gaziantepin farklı alanlarda da isminden söz ettirmesi ve 21. yüzyıl standartlarında bir yapıya kavuşturulması hepimiz için gurur verici bir olaydır.
     Konuşmaların ardından dereceye girenlere ödülleri verildi.
     Ödül törenine Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ve federasyon yetkilileri katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Atlıhan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER