AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: -Türk Ticaret Kanununda yapılacak değişiklikte sona gelindi, meclis kapanmadan önce değişiklik yapılacak


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türk Ticaret Kanununda yapılacak değişiklikte sona gelindiğini belirterek, meclis kapanmadan önce değişikliğin yapılacağını belirtti.
     Koçer, Gaziantepin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Gaziantep Ticaret Odasını (GTO) ziyaret etti. GTO Başkanı Mehmet Aslan ve yönetim kuruluyla görüşen Koçer, yaptıkları ve yapacakları çalışmaları oda yönetimiyle paylaştı.
     Anayasa çalışmaları konusunda önemli çalışmalar yapıldığını söyleyen Koçer, bu dönemde çıkacak bir anayasanın ülkenin geleceğine ve refahına katkısının büyük olacağını ifade etti. Bu çalışmaların içerisinde olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Koçer, şöyle devam etti:
     İnşallah bu dönemde çıkabilecek yeni bir anayasa Türkiyeyi geleceğe taşıyacak, çağdaş bir anayasa olmalı diye düşünüyorum. Türk Ticaret Kanununda yapılacak değişiklikte sona gelindi, meclis kapanmadan önce değişiklik yapılacak. Bu kanunla ilgili odalarımızın bize ulaştırdığı çekince ve sorunları vardı. Bunları önemli ölçüde aştık. Kanun bu anlamda değişikliğe uğrayarak çıkacak. Taleplerin çoğu haklı görülerek düzeltilme yoluna gidildi. Konuyla ilgili çalışmalarda sona gelindi.
    
     -Suriye ile ilişkiler-
    
     Koçer, Suriye konusunda da etkin bir çalışma yürüttüklerini belirterek, olaylar çıktıktan sonra iş adamlarının ve yatırımcıların haklarının korunması için çalışma yaptıklarını dile getirdi.
     Koçer, Geçtiğimiz günlerde Suriyede yatırımları olan sanayicilerimizi Ankarada ağırladık. Ekonomi Bakanımızla görüştürdük. Yatırımların ve yatırımcılarımızın Suriyede korunması için Dışişleri Bakanlığına rapor verdik diye konuştu.
     Yeni kurulacak organize sanayi bölgesi için de etkin bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Koçer, konun takipçisi olduğunu ve organize sanayi bölgesinin şehrin rekabet gücünü artıracağını kaydetti.
     GTO Başkanı Mehmet Aslan da Koçerin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.
     Sanayinin, ticaretin ve ihracatın sorunlarını iyi bir milletvekilini ağırladıklarını aktaran Aslan, Kendisi Gaziantepin sanayi ve ticaretine çok büyük katkı sağlamıştır. Dolayısıyla bu ziyareti dostluğundan öte katkılarından dolayı da önemsiyoruz. Bugün de Gaziantepte yaptığı çalışmalarla ilgili ve Gaziantepin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere odamızı ziyaret ettiler. Yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Gaziantepin ve ülkemizin sorunlarıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER