AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer: -En büyük enerji, toplumsal enerjidir


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, en büyük enerjinin toplumsal enerji olduğunu bildirdi.
     Koçer, Elektrik Piyasası Kanunu ile Özel Tüketim Vergisi Kanununda değişiklik yapılmasını öngören genel kurul görüşmelerindeki konuşmasında, Türkiyenin 75 milyon nüfusuyla toplumsal enerjiye sahip olduğunu belirterek, bu enerjinin ortaya çıkarabileceği sinerjiye dikkati çekti.
     En büyük enerjinin toplumsal enerji olduğuna işaret eden Koçer, bu enerjinin ortaya çıkarılması ile istikrar ve güven ortamında yapılacak her yatırımın elektrik enerjisiyle buluşarak, toplumun refah seviyesini yükselteceğine inandığını vurguladı.
     Önüne 2023 hedeflerini koyan, bununla da yetinmeyip 2071 yılına da hedef ve vizyonlarını açıklayan bir Türkiye bulunduğunu aktaran Koçer, şunları kaydetti:
     Gelişen, büyüyen ve örnek olarak gösterilen Türkiyenin sahip olduğu enerjiyi çekişmeyle, çatışmayla, kavgalarla harcama lüksünün olmadığını bir kez daha belirtmek istiyorum. Sahip olduğumuz toplumsal enerjimizi Türkiyenin aydınlık geleceği için, her bir ferdin ve toplumumuzun refahının artması için, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamak için, modern ve güçlü Türkiyenin vatandaşına yakışır bir yaşam standardına kavuşmak için harcamak zorundayız.
     Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almamız, 2023 hedeflerimize ulaşmamız, küresel bir aktör olmamız ancak ve ancak sahip olduğumuz bu toplumsal enerjimizi el ele, kol kola, doğru kullanmamızla mümkün olacaktır. Gün birlik ve beraberlik, gün kardeşlik ve dostluk günü, gün sevgi ve anlayış günüdür.
     Koçer açıklamasında, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldıza enerji alanındaki başarılı politikasından dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Kaan Bozdoğan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER