AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin, TBMMnin

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin, TBMMnin tatil dönemde yaptığı çalışmaları değerlendirdi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, TBMMnin tatil olduğu 3 aylık dönemde Gaziantepte yaptığı yerel çalışmaları değerlendirdi.
     Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, TBMMnin bir milletvekili üyesi olarak sadece seçim bölgesinin değil, tüm milletin temsilcisi olarak görev yapmaya çalıştığını belirtti.
     TBMMnin 3 aylık tatili boyunca, kentin ilçelerini, köylerini, sivil tolum örgütlerini, esnafı, kamu kurumları, beldeleri, mahalle ve partilerin ilçe teşkilatlarını gezdiğini aktaran Şahin, şunları kaydetti:
     Hem Ankarada yasama çalışmaları hem de yereldeki faaliyetlerle halkın ihtiyaç duyduğu hizmetler ve sorunlar hakkında gerek ulusal gerekse yerel düzeyde çözüm getirebilecek çalışmalar içerisindeyim. Ziyaretlerim esnasında yapılan çalışmaları dinledim. Ayrıca, kişi ve kurumların sorun ve taleplerini ilgili mercileri ilettim.
     Öte yandan Şahin, Gaziantepte bulunduğu süre içerisinde 26 taziye evini de ziyaret ederek vefat eden hemşehrilerinin üzüntüsünü paylaştığını bildirdi.
    
     -Suriye ve Arakandaki zulme tepki
    
     Suriyede Esed rejiminin zulmünden kaçarak Gaziantepe sığınan Suriyelileri bulundukları çadır kentlerde, tedavi görenleri hastaneler de sık sık ettiğini belirten Şahin, onlara yardım etmeye çalıştığını ifade etti.
     Şahin, bu arada Arakandaki Müslümanların ızdırabını dünya kamuoyuna, görsel ve yazılı medya aracılığıyla duyurmaya çalıştığını vurguladı.
     Karkamış antik kentindeki çalışmalara da değinen Şahin, Karkamıştaki kazıların hızlandırılması, kazı ekiplerinin sayısının arttırılması, arkeolog ve araştırmacıların askeri alan içinde yer alan antik kentteki çalışma izinleri, kazılar için gerekli fonların sağlanması ve Karkamışın uluslararası düzeyde tanıtılması noktası çalışmalar yaptığını kaydetti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Şahin, TBMMnin Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER