AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığında 20

AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığında 20 kişi istifa etti -İstifa kararı alan İlçe Başkanı Ege: Partimizin, her şeyin üstünde olduğunu ve bizlerin de koltuk değil, hizmet sevdalısı olduğumuzu belirtmek isteriz


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Gelibolu İlçe Başkanı İsmail Ege, 20 kişilik yönetim kurulu ile birlikte görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.
     Ege, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyede 2002 yılından itibaren AK Partiye ne kadar ihtiyaç duyulduğunun bugünlerde daha net ortaya çıktığını belirtti. Partisinin ülke genelinde 9 milyona yaklaşmış üyesi ve 1,5 milyon aktif çalışan yönetim kademesiyle dünyanın en büyük ve saygıyla bahsettiği bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Ege, Bugüne geldiğimizde Geliboluda da 3 bin 900 üyesi, yönetim kademesi, gençlik kolları, kadın kolları, belde yönetimleri, köy ve mahalle yönetimleri ile birlikte aktif çalışan 250 kişiyle Gelibolunun en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bu partinin her neferi birer Recep Tayyip Erdoğandır. Partimizin, her şeyin üstünde olduğunu ve bizlerin de koltuk değil, hizmet sevdalısı olduğumuzu belirtmek isteriz dedi.
     Geliboluda gösterdikleri çalışmalar nezdinde partideki görevlerinden istifa kararı aldıklarını kaydeden Ege, şöyle devam etti:
     Bu anlamda partimizin ufku, geleceği, vizyonu adına başta ben ilçe başkanı İsmail Ege ve yönetim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız. İstifa kararımızı genel merkezimize iletmiş durumdayız. Ve genel merkezimizin vereceği kararı beklemekteyiz. Tabi ki bu kararımızın ardından çeşitli spekülasyonlar çıkacaktır. Ancak en doğru, en kesin, karar ve haber merci partimizdir. Hizmet için çıktığımız bu yolda önümüzdeki ilk seçimler olarak yerel seçimlerde partimizin vereceği her karara birer nefer olarak hazır olduğumuzu belirtir, kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber AK Parti Gelibolu İlçe Başkanlığında 20 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER