AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden Belediye Başkanı Külcüye ziyaret


ÇORUM (A.A) - AK Parti Genel Başkan Danışma Akif Gülle, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcüyü ziyaret etti.
     Çorum Belediye Başkanı Külcüyü makamında ziyaret eden Gülle, belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Çorumun, bölgesinin örnek bir şehri olduğunu belirten Gülle, kentin her geçen gün gösterdiği gelişim ile dikkatleri üzerinde topladığını dile getirdi.
     Belediye Başkanı Külcüyü geçmiş yıllardan tanıdığını ve gayet başarılı bulduğunu ifade eden Gülle, Muzaffer bey, partimizin kuruluş aşamasında Çorumda partimizin daha iyi tanıtılması adına büyük çaba sarf etti. Bu güzel gayretini sadece ben değil herkes gördü. Genel merkezimiz de gördü, sayın Başbakanımız da gördü. Çorum, şuan bölgesine örnek bir şehrimizdir. Genel merkezimizin sayın Belediye Başkanımıza bakışı çok sıcak. Bu güzel çalışmalarını zevkle takip ediyoruz. Çok daha güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz diye konuştu.
     Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Güllenin Türkiye siyasetinde çok önemli bir isim olduğunu vurguladı.
     Akif Gülle ile bir dönem Türkiye Büyük Millet Meclisinde ülke adına hizmet verdiklerini hatırlatan Külcü, Sayın Akif Güllenin ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Biz kendilerinin başarılı çalışmalarını çok iyi biliyoruz. Zaten bugün dünya lideri sayın Başbakanımızın danışmanlığını yapmaktadır. Bundan sonra da hayırlı hizmetlerinin artarak çoğalmasını diliyorum diye konuştu.
    
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Danışmanı Gülleden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER