AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: -Hiçbir ilçenin il yapılması konusu gündemimizde yoktur. Artık uzak yer diye bir şey kalmadı. Bölünmüş yollarla, uçaklarla, tünellerle uzak yerler yakın oldu


SİVAS (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Hiçbir ilçenin il yapılması konusu gündemimizde yoktur. Artık uzak yer diye bir şey kalmadı. Bölünmüş yollarla, uçaklarla, tünellerle uzak yerler yakın oldu dedi.
     Suşehri temasları kapsamında Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesislerini gezen Erdem, Belediye Başkanı Sedat Selden tesis hakkında bilgi aldı. İki günlük Suşehri temaslarını AA muhabirine değerlendiren Erdem, bölgede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
     Suşehrinin il olması konusundaki taleplere ilişkin görüşleri sorulan Erdem, Hiçbir ilçenin il yapılması konusu gündemimizde yoktur. Artık uzak yer diye bir şey kalmadı. Bölünmüş yollarla, uçaklarla, tünellerle uzak yerler yakın oldu diye konuştu.
     İlçelerin güzel ve modern bir görünüme kavuşturulmasının önemine dikkati çeken Erdem, Bizler de bu konuda çalışıyoruz. Suşehri için neler yapabiliriz, nasıl güzel bir şehir yaparız, onları konuşalım. Sivası daha ilerilere nasıl götürürüz, bunları görüşelim. İl olmuşsun ama gelişme yok, ne işimize yarayacak. Biz de Kelkit Vadisinin merkezi olan Suşehrinin, vadideki ilçelerin gelişmesi, modern bir yöre olması için çalışıyoruz dedi.
     Gölova Belediye Başkanı İbrahim Yenidünya, Gölova Kazım Ayan Devlet Hastanesine 1 doktor ve 1 laborant atanması konusunda Erdemden destek istedi.
     Yenidünyanın, Gölova Adliyesinin kapatıldığını anımsatması üzerine Erdem, Adliye, tek başına kalkınma değildir ifadelerini kullandı.
     Erdem, bölgede eğitim, ulaşım, sağlık, toplu konut ve çeşitli alanlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER