AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: -Biz yalnızca kamuoyu yoklamalarına güvenmiyoruz. Teşkilat olarak bu topluma layık olmak durumundayız İktidarımız döneminde çok güzel şeyler yaptık. Bize kimse hizmet etmediniz diyemez.


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Biz yalnızca kamuoyu yoklamalarına güvenmiyoruz. Teşkilat olarak bu topluma layık olmak durumundayız dedi.
     Erdem, partisinin Adanadaki eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiyenin en küçük yerleşim birimine kadar teşkilatlandıklarını söyledi.
     AK Partinin 10 yılı geride bıraktığını ve bu sürede güzel şeyler yapıldığını anlatan Erdem, Çok değerli Adana milletvekillerimiz zaman darlığı içinde yapılan hizmetleri burada sıraladı. Hizmetlerimizin en büyük şahidi yalnız teşkilat mensuplarımız değil, milletimizin kendisidir. Zaten bu hizmetleri gördüğü için yapılan kamuoyu yoklamalarında yüzde 50nin üzerinde AK Partinin destek aldığı gözüküyor. Biz yalnızca kamuoyu yoklamalarına güvenmiyoruz. Teşkilat olarak bu topluma layık olmak durumundayız dedi.
    
     -Millet, Tayyip Erdoğanı Türkiyeyi ayağa kaldıracak isim olarak gördü-
    
     Bütün partilerin iktidara geldiklerinde bir müddet sonra yıprandıklarını, yorulduklarını ve heyecanlarını kaybettiklerini iddia eden Erdem, şöyle konuştu:
     Buradaki tabloya baktığınızda ise daha yeni iktidara aday bir partinin heyecanını yaşıyoruz. Neden- Çünkü her gün kendisini yenileyen, tazeleyen bir kadroyuz ve teşkilatız. Bakın bizim 2023 hedeflerimiz var. 2023ten öte 2071e yönelik hedeflerimiz var. Bunlar bize heyecan veriyor, yaptıklarımız heyecan veriyor. Gerçekten AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiyede umutlar bitmiş, millet arayış içindeydi. Tabi özellikle çok değerli Genel Başkanımızın İstanbulda Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu yıllarda yaptıklarını bu millet gördüğü ve şahit olduğu için bu ülkeyi girdiği bu çıkmazdan, tükendiği bu noktadan çıkartacak ve Türkiyeyi ayağa kaldıracak bir isim olarak gördü, desteğini verdi.
     Adanaya yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler de veren Erdem, kentin tarım açısından önemine dikkati çekerek, bunun için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Ekeri toplantıya davet ettiklerini ve bu alanda yapılan hizmetlerin anlatıldığını vurguladı.
     Dikkatten kaçan en önemli konulardan birinin tarım olduğuna işaret eden Erdem, Tarımda da, sağlık kadar, ulaşım kadar ve diğer yaptığımız hizmetler kadar çok önemli hizmetler yaptık dedi.
    
     -Uzak yer kalmadı, uzak yerler, yakın oldu-
    
     Erdem, AK Partinin hizmetin adresi olduğunu ve başarılarla dolu 10 yılı geride bıraktıklarını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     İktidarımız döneminde çok güzel şeyler yaptık. Bize kimse hizmet etmediniz diyemez. Çünkü AK Parti gerçekten hizmetin adresi. Geçmişte istismar edilen konular vardı, çözülmeyen problemler vardı. İşte biz bu istismar edilen konuların tamamını ortadan kaldırdık. Eskiden bütün yollar doğudan batıya, batıdan doğuya tek yönlü giderdi. Güneyden kuzeye, kuzeyden güneye yollar yoktu. Ama şimdi dağları deliyoruz. Karadenizi Adanaya bağlıyoruz. Ben zaman zaman Sivaslıların kentlerinde liman olmadığı için üzülmemelerini söylüyorum. Sivasın hem Karadeniz, hem de Akdeniz kıyısında limanları var. Çünkü uzak yer kalmadı. Uzak yerler yakın oldu. Yalnız Türkiye değil, Türkiyeyi biz dünyaya da yakın yapıyoruz. Yalnız Türkiye içindeki yolları yapmıyoruz. Dünyaya da köprüler yollar yapar hale geldik.
    
     -Yukarı kaldırmasını da biliyoruz, çöp sepetine atmasını da...-
    
     Erdem, Türkiyenin, AK Parti gelene kadar sıkıntıdan kurtulmadığını, siyasetçilerin vaatlerle geldiğini ancak mahcup bir şekilde gittiğini savunarak, 10 yıl önce iktidarda kim vardı- Üç partili bir koalisyon vardı dedi.
     Bunlardan ikisinin şimdi olmadığını anlatan Erdem, şunları kaydetti:
     Biri Özalın partisiydi. Özal ki Türkiyeye büyük hizmetler yapmış, Türkiyedeki değişimi yapan nadir liderlerden bir tanesi. Kurduğu partiye onu anlamayan, misyonunu idrak edemeyenler geldi, bitirdi. Bu, milletin de büyüklüğünü gösteriyor. Hizmet edersen eyvallah, hizmet etmezsen çöp sepetine atmasını bu millet biliyor. Bizim büyüklüğümüz de burada. Biz gerçekten demokrasiyi iyi kavramış bir milletiz. Dünyaya örnek neticeler koyan ülkeyiz. Diğeri dağlara taşlara Karaoğlan diye yazıldı bir efsane oldu, ama o efsane ne oldu, gitti. Ne büyük milletiz ya, yukarı kaldırmasını da biliyoruz, çöp sepetine atmasını da çok iyi biliyoruz. Yine bir başkası vardı: MHP. MHP de bu koalisyonda yok muydu- Bakın, milliyetçiliği, vatanseverliği, ülkeseverliği kimseyle paylaşmıyorlar sözde. Ama hizmetlere bakıldığı zaman tartılışır. Milliyetçilik gerçekten sözde değil. Özde milliyetçilik, hizmetledir.
     Erdemin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak sürdü.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER