AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: AK Partinin iktidarında hizmetin ulaşmadığı bir tek ufacık yerleşim yeri yoktur -AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: Türkiyenin standartları 10 yıl öncesine göre kıyaslanmayac


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, iktidarları döneminde, Türkiye sınırları içinde hizmetin ulaşmadığı yerleşim yerinin bulunmadığını söyledi.
     Erdem, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca Aydının Kuşadası ilçesinde düzenlenen Teşkilat İçi Eğitim Programının kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, Türkiye için büyük hayallere sahip olduklarını belirtti.
     AK Parti için bu ülkeye hizmet yapmadı diyebilecek kimsenin olmadığını ifade eden Erdem, şunları kaydetti:
     AK Parti iktidarından önce Türkiyenin her ilinde, her ilçesinde, siyasilerin malzeme yaptığı, belli çözümsüz konular vardı. Artık böyle değil, halkın çözümsüz bir konusu kalmadı. Ulaştırma Bakanlığımızın yatırımları, illeri birbirine yaklaştırdı. İzmir-İstanbul otoyolu İzmir ile İstanbulu komşu komşu mahalle haline getiriyor. Doğudan batıya, kuzeyden güneye yollar yapıyoruz. AK Partinin iktidarında hizmetin ulaşmadığı bir tek ufacık yerleşim yeri yoktur. Biz heyecanlıyız, heyecanımız bu millete olan bu topraklara olan aşkımızdan kaynaklanıyor.
     Erdem, iktidar olarak 10 yılı geride bıraktıklarını ve normalde bir iktidar için bu kadar bir sürenin yorulmak için önemli bir etken olmasına karşın kendilerinde bunun emaresini bile olmadığını dile getirerek, Her sabah yeni bir heyecanla kalkıyoruz. Bu ülkeye yaptığımız çok şeylerin yanı sıra yapacağımız çok şeyler var dedi.
    
     -Türkiyenin standardı yükseldi-
    
     AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ise 2002 yılında yeni kurulmuş bir parti olmalarına rağmen tek başına iktidar olduklarını hatırlatarak, yakalanan başarıda teşkilatların çalışmalarının büyük rol oynadığını dile getirdi.
     İktidarları döneminde Türkiyenin büyük bir değişim gösterdiğini ifade eden Hotar, Türkiyenin standartları 10 yıl öncesine göre kıyaslanmayacak kadar yükseldi dedi.
     Hotar, iktidar oldukları için hiçbir zaman halka karşı gururlanmadıklarını, halkın efendisi değil, hizmetkarı olduklarını belirterek, çıktıkları bu yolda aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Karasu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER