AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Çeşmede vatandaşın iftar sofrasına konuk oldu


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Çeşmede vatandaşların iftar sofrasına konuk oldu.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Çeşmede yalnız yaşayan 90 yaşındaki Münire Nine, geçen akşam iftar yemeğinde Hotarı ağırladı.
     Hotar, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayıyla birlik ve beraberlik duygularının pekiştiğini belirtti.
     AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın başlattığı gelenekle iftarlarda vatandaşların evlerine konuk olmaya özen gösterdiklerini kaydeden Hotar, şu ifadeleri kullandı:
     Münire Ninemize konuk olduk. Onun mutluluğuyla mutlu olduk. Tercihim böyle günlerde büyük salon iftarları yerine ailelere, evlere konuk olmak, onların dertlerini paylaşıp hayır dualarını almak. Münire Ninenin hayır duaları, mutluluğu yapılan hizmetlerin manevi doyumunda beklide son nokta.
    
     -Ev ziyaretleri-
    
     Hotar, daha sonra AK Parti Çeşme Teşkilatı üyeleriyle ziyaret ettiği bir ailenin sağlık problemlerini dinledi.
     Karaciğer nakli bekleyen anneyle yakından ilgilenen Hotar, sağlık alanında gerçekleştirdikleri reformlara rağmen bazı vatandaşların hala mağdur olmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade etti.
     Organ bağışında ne ileri teknolojiler ne alandaki yenilikler ne de tedavi sürecindeki üstün başarıların tek başına yeterli olduğunu belirten Hotar, Vatandaşlarımızın, organ bağışına yönelik duyarlılık göstermesini umut ediyoruz. Bu sayede yaşamayı bekleyen vatandaşlarımıza bir nefes olunacağını tekrar vurgulamak istiyorum dedi.
    
     Muhabir: Duygu Can
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER