AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: -AK Partinin bugüne kadar AK Parti Siyaset Akademisinden mezun ettiği insan sayısı 53 bin 500dür


SAMSUN (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Partinin bugüne kadar AK Parti Siyaset Akademisinden mezun ettiği insan sayısı 53 bin 500dür dedi.
     Soylu, Samsun Canik Kültür Merkezinde düzenlenen, AK Parti Siyaset Akademisinin Yerel Yönetimler-2 açılış dersine konuşmacı olarak katıldı.
     AK Partinin sadece hizmet eden bir parti olmadığına değinen Soylu, AK Partinin Türkiyedeki dönüşümü sadece hizmet anlayışıyla gerçekleştirmediğini söyledi.
     AK Partinin hizmetin yanında, çok önemli süreçleri de toplumla paylaştığını vurgulayan Soylu, şunları kaydetti:
     AK Partinin paylaştığı şudur, siyasetin kurumsallaşması, siyasetin güçlendirilmesi ve siyasetin bilgiyle donatılması, dün kaybettirilen hafızasının yeniden siyasi kurulla bir araya gelebilmesi... Bunu sadece AK Parti kendi adına yapmıyor aslında, bunu Türk siyasetinin yarınlarında güçlü adımlar atabilmesini sağlayabilmek, yarın tekrar bir zafiyetle karşı karşıya kalmasını engellemek için gerçekleştiriyor. Yani bir taraftan halka dokunan hizmetleri, bir taraftan geleceği şekillendiren hizmetlerin yanısıra belki de halkın kendisini ifade edebileceği en önemli alan olan siyasetin çok önemli şekilde güçlenmesini bu siyaset akademileri sağlamaktadır. AK Partinin bugüne kadar AK Parti Siyaset Akademisinden mezun ettiği insan sayısı 53 bin 500dür. Kimisi il başkanlıklarında, kimisi genel başkan yardımcılıklarında... Partinin bütün kadrolarında.
     Toplantı basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Fatma Kalay - Anıl Kuru
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER