AK Parti Genel Merkezi ve Adalet

AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik saldırılar -AK Parti İl Başkanı Erkoç. -Türkiyenin karanlık dehlizlerinden beslenen caniler çaresiz bir şekilde terör saldırılarına başvurmaktadırlar


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığına yönelik saldırılara ilişkin, Türkiyenin karanlık dehlizlerinden beslenen caniler çaresiz bir şekilde terör saldırılarına başvurmaktadırlar dedi.
     Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiyede gayri meşru yollardan kazanç sağlayanların yollarının kesildiğini, artık milletin takdirinin ön plana çıktığını belirtti.
     AK Partinin milletle kucaklaşmasını hazmedemeyenlerin 10 yıldan bu yana, AK Partiye karşı çeşitli planları denediklerini savunan Erkoç, şunları kaydetti:
     Ancak oynanan karanlık oyunların hiç birinde başarılı olunamadı. Çünkü, milletimiz her zaman dimdik partimizin arkasında oldu. Milletimiz arkamızda durduğu sürece de halkımızın güvenine layık olacağız. AK Partinin kararlı duruşunu gören aciz, çaresiz caniler, umutları kesilince terör yoluyla AK Parti kadrolarını susturmaya ve sindirmeye yönelik bu tür eylemlerde bulunabiliyorlar.
     Bu saldırının millete olan sevda, kararlılık ve cesaretlerini artırdığını anlatan Erkoç, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ak kadroların, kendini bu millete feda etmiş kadrolar olduğunu söyledi.
     AK Partinin bu milletin geleceği için her şeyi göze alarak hizmete devam ettiğini anlatan Erkoç, şöyle devam etti:
     Artık herkes, AK Partinin amaç ve niyetini görmektedir. AK Partinin başarısı karşısında, bazı aciz ve çaresizler bu demokrasi dışı, gayri meşru yollara başvurmaktadır. İllegal örgütler taşeron olarak kullanılmaktadır. Artık bunların da yüzleri ortaya çıkıyor. Türkiyenin karanlık dehlizlerinden beslenen caniler çaresiz bir şekilde terör saldırılarına başvurmaktadırlar.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER