AK Parti Genişletilmiş Köy Danışma Toplantısı

AK Parti Genişletilmiş Köy Danışma Toplantısı Yörükkaracaören köyünde yapıldı


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanlığı tarafından Yörükkaracaören köyü ev sahipliğinde, İmişehir, Kireç, Kanlıpınar, Karaçay, Karahöyük, Sevinç, Çavlum, Türkmentokat, Karacahöyük ve Yassıhöyük köylerinin katılımı ile Mahalleler ve Köylerimiz Buluşuyor Genişletilmiş Köy Danışma Toplantısı yapıldı.
     AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, yaptığı konuşmada, yerel hizmetlerin daha kaliteli olması için çıkartılan Büyükşehir Yasa Tasarısını anlattı.
     Nüfusun 2 binin altında olan belde belediyelerin hepsinin kapatılacağını ifade eden Reyhan, şöyle konuştu:
     Burada büyükşehir yapılacak olan belde belediyelerin hepsi kapatılıyor bunların yüzde 60ı AK Partili. Diğer 52 ilde de nüfusu 2 binin altında olan bütün belde belediyeler kapatılıyor, bunun da çoğu AK Partili. Kapatılan yerlerden 5 yıl boyunca vergi alınmayacak. Kapatılan yerlerde her şey kendi haline bırakılmayacak yine belediyelerin buralarda birimleri olacak. Aynı zamanda belediyelerimizin gelirleri artacak ve daha çok hizmet yapma imkanları sağlanarak bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza daha çok hizmet götürecek. Bu yasa tasarısı daha iyi ve daha fazla hizmetin en iyi şekilde vatandaşlarımıza götürülmesi için çıkartılmıştır.
     AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları çalışmalara değinerek, Köylerimizde ve mahallelerimizde üye ve bilgilendirme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. AK Parti çatısı altında vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor ve çözüm üretmek için caba sarf ediyoruz. Eğitimde, ekonomide, sağlıkta, tarımda hükümetimiz döneminde gerçekleşen icraatlarımız halkımıza her fırsatta anlatıyoruz dedi.
     Toplantıda bir araya gelen köyler ile ilgili İl Genel Meclisi tarafından yapılan yatırımlar AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Yaşar Aydın ve Harun Çetintürk tarafından köy ve mahalle başkanları ile muhtarlara aktarıldı.
     Toplantıya AK Parti Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Çetin, il ve ilçe başkan yardımcıları, mahalle ve köy başkanları ile muhtarlar katıldı.
    
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber AK Parti Genişletilmiş Köy Danışma Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER