AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından İrşadiye

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından İrşadiye köyüne ziyaret


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, İrşadiye köyünü ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan köy muhtarı Recep Kurt, köy halkının hayvancılıkla uğraştığını belirterek, hayvancılık konusunda yetkililerden destek beklediklerini kaydetti.
     Köyün sebze ve meyvecilik bakımından elverişli olduğuna değinen Kurt, tarım ilaç fiyatlarının yüksek olmasının, köyde sebze ve meyveciliğin yapılmasını zorlaştırdığını vurguladı.
     Kurt, köylerde su fatura fiyatlarının yüksek olmasının köy halkını olumsuz etkilediğini anlatarak,Su fiyatlarının yüksek olması köylüleri, hem tarım hem de hayvancılık yapmasını zorlaştırıyor. Köy halkı olarak özellikle yetkililerden, köylerde genel bir toprak yapısı ve kontrolünün de yapılmasını, hangi bölgede en sağlıklı ne yetişir, bizlere bu konularda bilgi vermelerini istiyoruz diye konuştu.
     Köy yolunun başka köyler tarafından kullanıldığını, bu nedenle yolun bozulduğunu ifade eden Kurt, bozulan köy yolunun gerekli çalışmalar yapılarak yenilenmesini istediklerini söyledi.
     Yücel de ilçe köylerin sorunlarını ziyaretlerle gidermeye çalıştıklarını anlatarak, köy halkının istek ve taleplerini raporlar hazırlayarak yetkililere ilettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: İbrahim Aktaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatından İrşadiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER