AK Parti Grup Başkanvekili Ünal:

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: -AK Parti iktidarı her işin merkezine insanı koymuştur


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti iktidarının her işin merkezine insanı koyduğunu belirtti.
     Ünal, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Kahramanmaraş Şubesine yaptığı ziyarette, yer altı ve yer üstü kaynaklarının bir ülkenin gelişiminde etkili olduğunu söyledi.
     Türkiyenin genç, dinamik ve girişimci insan kaynağıyla önemli adımlar attığını ifade eden Ünal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın iş adamlarıyla gerçekleştirdiği Afrika gezisinin, Türkiyeyi hızlı bir şekilde dönüştürüp geliştirerek, ekonomisini ayağı kaldırdığının işareti olduğunu dile getirdi.
     Anadoludaki iş adamları Anadolunun gücünü ve etkisini aktif girişimciliğini temsil ediyor diyen Ünal, şunları kaydetti:
     TÜMSİADın çok kısa bir süre içerisinde Türkiye genelinde ve yurt dışında 10 farklı ülkede örgütlenmesi var. Bir ilin gelişiminde o ilin siyasetçisi, iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının çok büyük önemi var. Kahramanmaraş geleceğin önemli şehirlerinden biri olacak. Gelecekte ülkeler yarışmayacak, şehirler yarışacak. Türkiyedeki şehirler dünyadaki şehirlerle yarışacak. Kahramanmaraş-Göksun kara yolu gibi geçitlerin de tamamlanmasıyla şehrimiz yolların kesişen noktası da olacak.
     Türkiyenin en önemli kaynağının, insan kaynağı olduğunu vurgulayan Ünal, AK Parti iktidarı her işin merkezine insanı koymuştur. Çünkü biz yaşlı, genç, kadın ve çocukların her birinin rahat etmesi, güvenliğini, refahını, zenginliği ve özgürlüğünü düşünüyoruz. Ayrıca gelişmişliğin de ancak bu şekilde olacağına inanıyoruz şeklinde konuştu.
     Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyasını hatırlatan Ünal, Suriyede ciddi bir dram yaşandığını, Türkiyeden bu ülkeye ciddi oranda un ve battaniye gönderildiğini belirtti.
     AK Parti Milletvekili Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu ise TBMMde basın mensuplarının yıpranma payıyla ilgili özlük haklarında gerekli iyileştirme yapıldığını ifade etti. AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç de, AK Parti iktidarıyla Türkiyenin ciddi bir paradigma değişikliğine gittiğini dile getirdi.
     TÜMSİAD Başkanı Adnan Toprak da kentin sorunlarıyla ilgili bilgi verdi.
     Ünal ile milletvekili Ramazanoğlu ve Güvenç daha sonra Kahramanmaraş Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Ahmet Duran Balsuyunu ziyaret etti.
    
     Muhabir: İsmail Hakkı Demir / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER