AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen:

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Belediyemizin bir an önce halkımızın mağduriyetini ortadan kaldıracak kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlamasını istiyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, belediyenin bir an önce halkın mağduriyetini ortadan kaldıracak kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlamasını istediklerini bildirdi.
     Çimen, yaptığı yazılı açıklamada, kent merkezinde kar yağışının 4 gündür sürdüğünü, kendilerinin büyük bir sabır ve merakla belediyenin karla mücadeleye ne zaman başlayacağını beklediklerini belirtti.
     Ana arterler dahil olmak üzere hiçbir yerde karla mücadele çalışması yapılmadığını iddia eden Çimen, şunları kaydetti:
     Görüyoruz ki sadece şehrimiz değil, belediyemiz de kar altında kalmıştır. AK Parti hükümeti olarak bizler, her durumda belediyemize destek olduk ve olmaya da devam ettik. Bu çerçevede, haziran ayında tuzlama aracı ve temizleme ekipmanlarının alımı için encümenlerimizin desteğiyle kredi onayı verdik. Ancak, tüm iyi niyetli desteklerimize rağmen görüyoruz ki belediyemiz hizmet etmemek için direnmektedir. Belediyemizin bir an önce halkımızın mağduriyetini ortadan kaldıracak kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başlamasını istiyoruz.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER