AK Parti heyeti Bakraçlı köyünü ziyaret

AK Parti heyeti Bakraçlı köyünü ziyaret etti


VAN (A.A) - Merkeze bağlı Bakraçlı köyünde yeni konutların yapılacağı araziyle ilgili yaşanan sorunlar üzerine, AK Parti İl Başkanlığı bir heyetle köylüleri ziyaret etti.
     AK Parti İl Başkanlığı, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından Bakraçlı köyünde inşa edilecek deprem konutlarıyla ilgili yaşanan arazi problemi üzerine, heyet kurarak köye ziyarette bulundu.
     İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cafer Giyik, AK Parti İl Başkan Vekili Hekim Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Abdulmenaf Keyifli ve AK Parti İl Genel Meclis üyesi Şafak Geyikin bulunduğu heyet, köy sakinleriyle bir araya gelerek mevcut arazileri inceledi.
     Mera arazisi üzerinde yoğunlaşan konut yapım planına, köy sakinleri tarafından gelen itirazı yerinde dinleyen heyet, daha sonra köylüleri yer konusunda uzlaştırdı.
     Köyün mevcut altyapı sıkıntısını gidermek için çaba göstereceklerini belirten Karabıyık, şöyle konuştu:
     Bildiğiniz gibi, AK Parti depremden sonra Van için her alanda seferber olmuş ve adeta Vanda yeni bir şehir oluşturmakta. Bu büyük bir hizmet adımıdır. Bugüne kadar köylerde yapılan yatırımlar, AK Parti döneminde yapıldı ve yapılmaya da devam etmekte. AK Parti, hizmette hiç kimseyi ayırt etmiyor. Köylülerimizin sorunlarını çözmek için buradayız ve köy sakinlerinin mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber AK Parti heyeti Bakraçlı köyünü ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER