AK Parti heyetinden Dinar Kaymakamı Kulaya

AK Parti heyetinden Dinar Kaymakamı Kulaya ziyaret


AFYONKARAHİSAR (A.A) - AK Parti Dinar İlçe Başkanı Nafiz Metehan Aydın başkanlığındaki heyet, görevine geçen ağustos ayında başlayan Dinar Kaymakamı Avni Kulayı makamında ziyaret etti.
     Kula, kabulünde yaptığı konuşmada, ilçeyi tanımak amacıyla belde ve köy ziyaretlerini sürdürdüğünü bildirdi.
     Son olarak Çöl Ovası mevkisinde incelemelerde bulunduğunu, Çiçektepe beldesi çevresindeki köylere giderek vatandaşlarla görüştüğünü belirten Kula, şöyle konuştu:
     Ziyaretlerde, köylülerimizin maddi yönden kalkınmasını sağlayacak projeleri hayata geçireceğimizi ve koyun yetiştiriciliğine yönelik proje geliştirdiğimiz anlattık. Üreticilerimizden 17 başvuru aldık. Projemiz için her köyden 3er kişilik heyet oluşturacağız. Vakıf Müdürümüz ve veterinerle hayvan alımlarını yaparak, en kısa sürede projeyi hayata geçireceğiz.
     Aydın da Kulaya görevinde başarılar dileyerek, Fen Lisesi projesi hazırlanarak Milli Eğitim Müdürlüğünce Ticaret ve Sanayi Odasına teslim edildiğini anlattı.
     Yunus Emre İlkokulunun yapımı, termal turizm, sıcak su kaynaklarının değerlendirilmesi ve köylerin ihtiyaçlarının görüşüldüğünü ziyarette, Dinar Belediye Meclisi ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gürbüzer, Belediye Meclisi üyeleri Selahattin Duman, Ünsal Yüksel, Kazım Aygündüz, AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Abdurrahman Gönüllü, Murat Güventürk, Seydi Bir ve Galip Uluağaç hazır bulundu.
    
     Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber AK Parti heyetinden Dinar Kaymakamı Kulaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER