AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğluna ziyaret

AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğluna ziyaret


DÜZCE (A.A) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi üyeleri, AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Metin Kaşıkoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Ziyarette konuşan Şube Başkanı Vedat Nefesoğlu, Kaşıkoğlunun milletvekilliği döneminde de büyük hizmetleri olduğunu, il başkanlığı döneminde de Düzceye büyük hizmetleri olacağından emin olduklarını söyledi.
     Kaşıkoğlunun milletvekilliği döneminde de gazi ve şehit ailelerine ziyarette bulunarak yakın ilgi gösterdiğini anımsatan Nesefoğlu, İnşallah bundan sonra da unutmaz. Kendilerine yönetim ve silah arkadaşlarım adına hayırlı olsun diyorum ve görevinde başarılar diliyorum dedi.
     AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aziz milletimizin Anadoluda ve memleket topraklarımız üzerinde güvenle yaşamayı borçlu oldukları; bir kısmının gazilik, bir kısmının ise Hakkın rahmetine şehit sıfatıyla ulaşması neticesinde, bizlere bu güven içinde yaşamayı dahil kılmış olan insanlarımıza milletimizin borcunu ödemesi mümkün değildir. Bu borç kolay kolay ödenmez. Hayatta en kutsal hak, yaşam hakkıdır. Ama onlar yaşamlarını hiçe sayarak bu milletin ve evlatlarının, gelecek kuşaklarının kıyamete kadar var olması adına çok önemli alanlarda canları pahasına bu yurdu savunmak için gayret gösterdiler. Bu anlamda önemli bir derneğin partimizi ziyaret etmesi, bizleri çok mutlu etti diye konuştu.
     Milletvekilliği döneminde de gazilerle birlikte olmaya özen gösterdiğini ifade eden Kaşıkoğlu, şöyle konuştu:
     Böylesine önemli bir kurumu her daim iletişimini sürekli canlı tutmak borçlarımızdan birisi olarak görüyoruz. Yaşamımız ve görevimiz devam ettiği müddetçe bizim için önemli olan kutsal derneklerimizin her zaman yanlarında olduğunu bilmelerini ve sorunların çözümü noktasında elimizden gelen katkıyı ortaya koyacağımızdan asla kuşku duyulmasın isterim.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Kaşıkoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER