AK Parti İl Başkanı Köse:

AK Parti İl Başkanı Köse: Bugün seçim olsa en hazır parti olduğumuzu düşünüyorum


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, bugün seçim olsa en hazır parti olduklarını düşündüğünü söyledi.
     Köse, İl Kadın Kolları tarafından Muratpaşa İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıda kadın kolları il yönetimi, Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Döşemealtı ve Aksu ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
     Kadının aileyi bir arada tutan, çocukları yetiştiren, iş hayatında önemli roller üstlenen, siyasette etkili olan ve toplumu geliştiren ana unsur olduğunu vurgulayan Köse, bu nedenle kadınların aktif olarak siyaset yaptığı partilerin her zaman iktidara geldiklerini kaydetti.
     AK Partinin 2001 yılından bu yana yükselen oy oranı ile iktidara gelmesinde kadınların etkili olduğunu dile getiren Köse, Her seçimde, her platformda ve projelerde kadınlarımız her zaman en önde olmuşlar, olmaya da devam ediyorlar. Kadın kollarımızın çalışmalarını çok başarılı buluyorum. Gerçekten ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar dedi.
     AK Parti il teşkilatı olarak ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları, ilçe, belde teşkilatları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirten Köse, şunları söyledi:
     Tüm enerjimiz ve çabamızla Antalyaya, Türkiyeye daha fazla hizmet üretebilmek için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetler ürettik. Birçok alanda yaptıklarımız 80 yılda yapılanlardan daha fazla. Ancak eksiklerimiz de var. Yaptığımız ama anlatamadıklarımız da var. Bu toplantının esas amacı tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek, eksiklikleri, problemleri ve projeleri ele alıp önümüzdeki döneme hazır olmak. Bugün seçim olsa en hazır parti olduğumuzu düşünüyorum. Rehavete kapılmadan, parti disiplini içinde yapmamız gerekenleri de yapmaya devam etmeliyiz.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER