AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse:

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse: İl merkezi ve ilçelere toplam 25 hekim ataması yapıldı


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya merkez ve ilçelerindeki hastanelerde hekim ihtiyacını karşılamak için çeşitli branşlarda 25 uzman hekim ataması yapıldığını bildirdi.
     Köse, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan Sağlıkta Dönüşüm Programı çerçevesinde yeni bir dönemin başladığını belirtti.
     Vatandaşın hak ettiği, çağdaş normlara uygun sağlık hizmetini sunmak amacıyla yeni projeler üretildiğini anlatan Köse, şunları kaydetti:
     Bir zamanlar vatandaşımız muayene olabilmek için gece yarısı hastane kapılarında kuyrukta bekliyordu. İstediği hastanede muayene olamıyordu. İlaç almak da zordu. Biz ise hastaneleri tek çatı altında birleştirdik. Kentimize ve ilçelerimize modern hastaneler ve sağlık ocakları inşa ettik. İlaç almak şimdi çok kolay. Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanabilmesi için bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor.
     Antalya merkez ve ilçelerinin uzman hekim ihtiyacının karşılanması için başlattıkları girişimler neticesinde Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri ve milletvekillerinin katkılarıyla Sağlık Bakanlığı tarafından merkez ve ilçe hastanelerine uzman hekim ataması yapıldığını bildiren Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     İl merkezi ve ilçelerde toplam 25 hekim ataması yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından hekim ihtiyacı olan merkez ve ilçe hastanelerine atanan çeşitli branşlardaki uzman hekimlerin 3ü il merkezindeki hastanelerde, 22si ise ilçe devlet hastanelerinde görevlendirildi. Listede yer almayan aynı ya da farklı branşlarda hekim ihtiyacı olan hastanelere gerekli atamaların gerçekleşebilmesi için çalışmalar devam ediyor:
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER