AK Parti İl Başkanı Reyhan:

AK Parti İl Başkanı Reyhan: -Eskişehire termal turizm alanında yeni yatırımların önü açılmıştır


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirin termal turizm alanında yeni yatırımların önünün açıldığını bildirdi.
     Reyhan, yaptığı yazılı açıklamada, Eskişehir Kızılinler Projesinin 2005 yılında İl Özel İdaresi tarafından çalışmaların başlatıldığını, 2006 yılında ise Kültür ve Turizm Bakanlığının mastır planları arasına alındığını kaydetti.
     Milletvekillerimizin yoğun istişare çalışmaları, gayretleri, takipleri sonucunda bakanlığımız tarafından yapılması uygun görülmüş ve proje onaylanmıştır ifadesini kullanılan Reyhan, şöyle devam etti:
     Bu vesileyle Eskişehire termal turizm alanında yeni yatırımların önü açılmıştır. 2013 Yılı Eskişehirimiz için tam anlamıyla kültür ve turizm faaliyetleri yılı olacaktır. Türk Dünyası Kültür Başkenti ve Somut Olmayan Kültürel Mirasın Başkenti olan Eskişehirimizin termal turizmde de hak ettiği noktaya gelmesi için atılan bu büyük adımın Eskişehirimize ve hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ederim. Eskişehirin hak ettiği seviyeye gelmesinde hiçbir desteğini esirgemeyen başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana, ilgili bakanlarımıza, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı ile Eskişehir milletvekillerimiz Salih Koca ve Ülker Cana, Belediye Başkanlarımıza ve tüm bürokratlarımıza teşekkür ediyoruz.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Reyhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER