AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Kızılay

AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Kızılay Adapazarı Şube Başkanı İşgüzarı ziyaret etti


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Kızılay Adapazarı Şube Başkanı Ahmet İşgüzarı ziyaret etti.
     Uncuoğlu, Kızılayın hem ulusal hem de uluslararası platformda insani yardım faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğünü söyledi.
     Kızılayın din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin herkesin yardımına koştuğunu belirten Uncuoğlu, Sakarya şubesi olarak da gerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, gerekse Suriyeden gelen mülteci kardeşlerimize yapmış oldukları, süreklilik arz eden yardım ve desteklerle önemli bir görevi, gönüllü olarak yerine getirmekteler diye konuştu.
     İşgüzar ise gayelerinin ayrım yapmaksızın her şartta, her yerde ve her zaman yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmak olduğunu bildirdi.
     Sakaryadaki faaliyetler hakkında bilgi veren İşgüzar, şöyle konuştu:
     Sakarya Şubesi olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. İlçelerimizde, kurum ve kuruluşlarımızda kan bağışı kampanyaları düzenleyerek yılda 13 bin olan kan bağışlarını 23 bine yükselttik. Suriyeden gelen 200 bin mülteciyi şehrimizde ağırlıyoruz. Yaz dönemi için de yine ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları ile yetim çocuklarımızı kapsayacak bir eğitim kampı projemiz var. Bununla ilgili olarak Sakarya Valiliği ile protokolü imzaladık.
     Hedefimiz, 15 gün ara ile 60 çocuğumuzu alıp hem dinlenmelerini sağlamak hem de eğitim vermek. Böylelikle 3 ay boyunca 360 öğrenciye ulaşmış olacağız.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Uncuoğlu, Kızılay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER