AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı


KASTAMONU (A.A) - AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Şerife Bacı Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, partilerinin Türkiyede yolları böldüğünü ancak gönülleri ve milleti birleştirdiğini söyledi.
     Diyarbakırdaki nevruz kutlamalarında Türk bayrağı olmamasının herkes tarafından kınanan acı bir durum olduğunu belirten Gülşen, Bu bayrakta bizim dedelerimizin kanı olduğu gibi ülkenin o bölgesinde yaşayanların da dedelerinin kanı vardır. Bu bayrak bizim ortak değerimizdir dedi.
     AK Parti İl Başkanı Metin Çelik de Türkiyenin artık gündemi belirleyen bir ülke olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bundan sonra hem seçimlere hazırlanacağız hem de bu güçlü gidişi muhafaza edeceğiz. Bu yolda rehavete hiçbir şekilde yer yok. Yerel seçimlere bir yıla yakın bir süre var. Sandık yönetimlerimizle, mahalle ve köy teşkilatlarımızla daha fazla iletişim halinde olacak bu teşkilatlarımızı diri tutacağız. Yerel seçimlere hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Seçim sandıkta başlar sandıkta biter.
     Toplantıya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk, yönetim ve yürütme kurulu üyeleri,İl Genel Meclisi üyeleri ile bazı ilçe belediye başkanları katıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER