AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı -Malatya Milletvekili Çalık: "İsrail, Türkiyeden özür diliyor ama bunu hiçbir muhalefet partisi mensubu görmüyor"


MALATYA (A.A) - AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "İsrail, Türkiyeden özür diliyor ama bunu hiçbir muhalefet partisi mensubu görmüyor" dedi.
     Çalık, belediye konferans salonunda gerçekleştirilen "AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, Türkiyenin bugün bölgesinde ve dünyada çok önemli bir güç olduğunu belirterek, buna karşılık muhalefetin bunu anlamadığını söyledi.
     İcraatlara çamur atmakla iktidar olunamayacağını belirten Çalık, "AK Parti, çok önemli farklar yarattı. Bu farkı tüm dünya görüyor ama muhalefet görmüyorsa söyleyecek sözümüz yok. İsrail, Türkiyeden özür diliyor ama bunu hiçbir muhalefet partisi mensubu görmüyor. Bunları bir kez daha milletimize havale ediyoruz" diye konuştu.
     Çalık, parti olarak gözlerini, kulaklarını milletten ayırmadıklarını ifade etti.
     Malatyada mart ayında yaşanan don olayına değinen Çalık, kayısı ağaçlarının büyük zarar gördüğünü kaydetti.
     Çalık, kayısı üreticilerinin Tarım Kredi Kooperatiflerine ve Ziraat Bankasına olan borçlarının öteleneceğini, faizinin ise devlet tarafından sübvanse edileceğini belirtti.
     İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise AK Partinin milletin kurduğu ve istikametini belirlediği bir parti olduğunu söyledi.
     Tüfenkci, 10 yılda ülkeyi 3 kat büyüttüklerini belirtti.
    
     -Çözüm süreci-
    
     Çözüm sürecine değinen Tüfenkci, şöyle konuştu:
     "Siyaseti çözüm adresi olarak gören AK Parti olarak terör sorununu çözmek için elimizi taşın altına koyduk. Bu ülkede iktidarları boyunca devletin bankalarını malum şebekelere peşkeş çekenler, faizi bir gecede 7 bin 500lere çıkartanlar, 28 Şubat zulmüne ses çıkarmayanlar, şimdi terörün bitmesi için çabalayanları ihanetle suçlamaktadırlar.
     Tüfenkci, "Türkiye, neden bu sorunu çözüp bölgenin lider ülkesi olmasın- Biz artık silah tüccarlarının, kan tacirlerinin değil milletin kazanmasını istiyoruz" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER