AK Parti İl Teşkilatından Başkan Koçala

AK Parti İl Teşkilatından Başkan Koçala ziyaret


YALOVA (A.A) - AK Parti Milletvekili Temel Coşkun, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ve parti yöneticileri, Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçalı makamında ziyaret etti.
     AK Parti İl Teşkilatı, partilerine katılan Koçala tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Koçal konuklarını AK Partili belediyeye hoş geldiniz diyerek kapıda çiçeklerle karşıladı. Ziyarette konuşan milletvekili Coşkun, AK Partinin Koçalı sahiplendiğini belirterek, Biz belediye başkanımızı sahiplendiğimizi ve bundan sonra artık bu önemli gücün Yalovada pek çok şey yapacağını tescil etmek açısından bugün ziyarette bulunuyoruz dedi.
     Önemli olanın ortak planlanma, ortak karar, ortak akıl ve ortak yürüyüş olduğunu ifade eden Coşkun, Biz inşallah Yalovamızda bu çalışmaları beraberce yapacağız. Geçmişle alakalı birtakım değerlendirmeler yapılabilir. Biz bunların hepsini geride bıraktık ve önümüze bakacağız. 2014 seçimine kadar bir yılı çok iyi değerlendirmeye çalışacağız. Kısa vadede, orta vadede ve uzun vadede yapmamız gereken çalışmaları önümüze alacağız. İnşallah Yalova kamuoyu bu beraberliğin faydasını ve önemini yaşayarak görmüş olacak ifadesini kullandı.
     İl Başkanı Mustafa Pehlivan ise Başkanımızın geçmişe dayalı macerasını biliyorsunuz. Zaten AK Partiliydi diye konuştu.
     Koçal da ziyaretlerinden dolayı partililere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Erhan Erdoğan / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber AK Parti İl Teşkilatından Başkan Koçala Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER