AK Parti İl Teşkilatından CHPye ziyaret

AK Parti İl Teşkilatından CHPye ziyaret -İl Başkanı Ahmet Uzer: İlişkilerimizin çok sağlıklı ve düzgün olmasından Gaziantepin kazançlı çıkacağına inanıyoruz


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağı ziyaret etti
     Uzer, parti binasında gerçekleşen ziyarette, geçen mayıs ayında CHP İl Başkanlığına seçilen Gökdağı tebrik etti.
     Gökdağ ile sorunların çözülmesi noktasında sürekli diyalog içerisinde olmak istediklerini ifade eden Uzer, şöyle konuştu:
     Gaziantep, çok farklı bir kent. Biz rakip siyasi partilerin yöneticileri de olsak her zaman belli bir seviye içerisinde siyasetin gereğini, demokrasinin gereğini Gaziantepte, kendi içimizde doya doya yaşıyoruz. Her zaman ilişkilerimizin çok sağlıklı ve düzgün olmasında Gaziantepin kazançlı çıkacağına inanıyoruz. Gaziantepi diğer şehirlerden ayıran da siyasetin belli bir üslup içerinde yapılıyor olmasıdır. Ben sayın başkanı ve yeni göreve gelen çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.
     Uzer, Gökdağ ile birlikte yeni dönemde, ortak akılla siyasi noktalarda gerekli çalışmaları yapacaklarını vurguladı.
    
     -Mesele Türkiye ve Gaziantep olunca...
    
     Mehmet Gökdağ ise siyasi olarak farklı görüşlere sahip olsalar bile bir dost ve arkadaş, bu şehrin çocukları olarak, bu ülkenin menfaatlerine olan her konuyu İl Başkanı Uzeri le istişare etmekten, konulara ilişkin yan yana gelmekten mutlu olacaklarını belirtti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökdağ, Gaziantepin daha yaşanılır bir şehir olması için AK Parti ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
     Gaziantepin daha iyi yönetilmesi, daha yaşanılır bir şehir olması için her kurumla işbirliği yapmaya hazır olduklarını defalarca söylediklerini belirten Gökdağ, İktidar partisiyle de bu anlamda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Memlekete hizmet noktasında farklı noktalardan bakıyor olabiliriz. Ama siyasetteki temel amaç eğer insana hizmetse, ülkeye hizmetse ortak noktanın bulunabileceğini düşünüyorum dedi.
     Bu arada ziyarette, Gaziantepin eğitim sorunu da konuşuldu. Ziyarette her iki partinin yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.
    
     Muhabir: Gaziantep - Zerin Özdilek
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber AK Parti İl Teşkilatından CHPye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER