AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç:

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç: -Genç ve dinamik nüfusu en iyi şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayacağız


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Genç ve dinamik nüfusu en iyi şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayacağız dedi.
     Güvenç, 2012 yılını değerlendirdiği basın toplantısında, Bütün işimiz hizmet sloganıyla yola çıktıklarını ve AK Parti hükümeti ile ülkenin her geçen yılı bir öncesi yıla göre daha iyi seviyede tamamladığını belirtti.
     AK Parti öncesi ülkenin büyük bir ekonomik çöküntü içerisinde bulunduğunu savunan Güvenç, şunları kaydetti:
     Yeni yıla girdiğimizde adalet başta olmak üzere, sağlık, eğitim, ulaşım ve turizm gibi alanlarda reform niteliğinde çalışmalara imza atıldı. İnşallah bu çalışmalar aksamadan devam edecek. Genç ve dinamik nüfusu en iyi şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayacağız. Çocuklarımızı çağın ihtiyacı olan bilgiyle donatmak için eğitimde öncelikle derslikler yapıldı. Okullarımız teknoloji ile donatıldı. Öğrencilerimize kitapları dağıtıldı. Fatih Projesi başlatıldı. Her ile bir üniversite kapsamında 92 yeni üniversite kuruldu. Sağlıkta dönüşüm ile hastaneler birleştirildi. İsteyen istediği hastaneden faydalanır hale geldi.
     Zamanında tecelli etmeyen adalet adalet değildir sözünü hatırlatan Güvenç, adaletin daha hızlı tecelli etmesi için adliye sarayları yapıldığını belirtti.
     Hükümetin Kahramanmaraşa gerçekleştirdiği yatırımlara değinen Güvenç, şöyle devam etti:
     2002de 5 bin 91 olan derslik sayısı bugün 7 bin 708ulaştı. Ayrıca, Diş Hastanesi arkasındaki tam teşekküllü eğitim kampüsü bitmek üzere. İl merkezine 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonun ödeneği çıktı, ihalesi yapıldı. Yeni bir huzurevi kazandırma çalışımlarımız ise devam ediyor. İŞKUR daha aktif hale getirildi. Artık her işçinin, işsizin ve işverenin danışmanı var. Necip Fazıl Şehir Hastanesini hizmete açıldı. Üniversite hastanesinin ödeneği artırıldı ve haziran ayında hizmete açılması planlanıyor. Yine il genelinde 98 adet yoğun bakım ünitesi kurulacak. Ulaşımda da boş durmuyoruz. Kahramanmaraş-Göksun kara yolundaki çalışmalar tamamlandığında burası ana güzergah haline gelecek.
     Toplantıya, AK Parti Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy ile parti yöneticileri katıldı.
    
     Muhabir: İzzet Mazı
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER