AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı Ramazan

AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı Ramazan yardımlarını sürdürüyor


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Kahta İlçe Başkanı Reşat Turanlı, partisinin Ramazan ayı nedeniyle yaptığı yardımların sürdüğünü belirtti.
     Başkan Turanlı yaptığı açıklamada, AK Partililerin tüm ülkede olduğu gibi Kahtada da Ramazan ayı boyunca yardıma muhtaç vatandaşlara el uzattığını dile getirdi.
     Başkan Turanlı, şunları kaydetti:
     AK Parti Hükümeti olarak ülkenin en ücra köşelerinde bulunan fakirlerin yardımına koştukları gibi Kahtada da yardım çalışmalarımız devam etmektedir. AK Parti İlçe Başkanlığı, Belediye ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde yardıma muhtaç vatandaşlarımızı tespit ederek kendilerine gıda ve maddi yardımlarda bulunuyoruz. Partimizin kadın kolları tarafından yapılan çalışmalarla ilçe merkezinde bulunan yaklaşık 300 aileye gıda yardımında bulunduk.Yardımlarımız, Ramazan boyunca devam edecek.
     Bir elin verdiğini diğer elin görmemesi ilkesine bağlı çalışmalarımız sürmektedir. Biz dersimize çok iyi çalışıyoruz ve halkımıza hizmet için gecemizi gündüze katıyoruz. Halkın sevinci ve mutluluğu bizler için en büyük şereftir. Bu vesile ile halkımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutluyorum.
    
     Muhabir: İsmail Kaya
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı Ramazan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER