AK Parti Karasu İlçe Danışma Kurulu

AK Parti Karasu İlçe Danışma Kurulu toplantısı -TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün: -Sağ partilerin bölünmesine çanak tutuluyor ama bu salonda toplanan kalabalığı görünce bizi bölmeye çalışanların hüsrana uğradığı


SAKARYA (A.A) - TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, Sağ partilerin bölünmesine çanak tutuluyor ama bu salonda toplanan kalabalığı görünce bizi bölmeye çalışanların hüsrana uğradığı anlaşılıyor dedi.
     Partisinin Karasu ilçe teşkilatınca düzenlenen danışma kurulu toplantısına katılan Üstün, ilçeye büyük önem verdiklerini, Karasunun coğrafi konumu dolayısıyla yatırımların ilçeye geldiğini anlattı.
     İlçede liman, duble yol, tren yolu, tersane ve organize sanayi bölgesi yapılacağını kaydeden Üstün, Yakın bir gelecekte Karasu, bölgenin yıldızı olacaktır. Geçmiş yıllarda ülke kaynakları, iyi yönetilmedi. Şimdi sizden gelen vergiler hizmet olarak size dönüyor diye konuştu.
     AK Parti üzerinde oyunlar oynandığını öne süren Üstün, CHPye alternatif partiler söz konusu olduğunda bazı güçlerin buna engel olduğunu ve solun bölünmesini engellediklerini biliyoruz. Sağ partilerin bölünmesine çanak tutuluyor ama bu salonda toplanan kalabalığı görünce bizi bölmeye çalışanların hüsrana uğradığı anlaşılıyor. Bundan mutluluk duyuyorum ifadelerini kullandı.
    
     -Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu-
    
     Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ise seçimlerde Karasunun AK Partiye katılacağını söyledi.
     Burada benden önce AK Partili Karasu Belediye Başkanı konuşmalıydı. O da önümüzdeki seçimden sonra olacak diyen Toçoğlu, yeni çıkan yasayla 2014ten itibaren büyükşehir sınırlarının genişleyeceğini hatırlattı.
     Toçoğlu, sınırların genişlemesinin herkes için kazanç olacağını vurgulayarak, Sizlere büyükşehirin gücü ve imkanları geliyor. Bu sayede il çapında yapılaşmaya bir düzen getirilecek. Mahalleye dönüşen köylerimize büyükşehir imkanları ile yapılaşmada geleneksel ve mahalli özelliklere uygun tip projeler uygulanacak. Yapılara ruhsat gelecek ifadelerini kullandı.
     Toplantının ardından AK Partiye katılan HAS Parti ilçe yöneticilerine parti rozeti takıldı.
    
     Muhabir: Cihan Ersöz / Mehmet Özcan
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Karasu İlçe Danışma Kurulu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER