AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyeleri

AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyeleri tiyatroda buluştu


KONYA (A.A) - AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkan Bahadır Bayrakçı, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda parti üyesi, Konya Devlet Tiyatrosu sahnesinde Ya Devlet Başa Ya Kuzkun Leşe adlı tiyatro oyununu izledi.
     Bayrakçı, yaptığı açıklamada, gençlere yönelik yapılan bu tür etkinliklerle yoğun siyasi gündem içinde bir nebze de olsa stres atmak, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti.
     Toplam seçmen sayısının yüzde 25e yakınının genç nüfus olduğuna dikkati çeken Bayrakçı, siyasette ekip çalışmasının moral olması amacıyla Karatay Gençlik Kolları olarak parti mensuplarımıza ve gençlere yönelik böyle bir Tiyatro programını gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Siyasette ekip çalışmasının önemli olduğunu vurgulayan Bayrakçı, bundan böyle kent dışı geziler, piknikler, huzur evi, Müze ziyaretleri ve sinema gösterimleri gibi birçok etkinlikte gençlerle bir araya geleceklerini vurgulayarak, ekip ruhunu ortaya çıkarmak amacıyla böyle sosyal organizasyonların devam edeceğini belirtti.
     Karataylı gençler ise kendilerine böyle güzel imkanlar sunulmasından dolayı AK Parti Karatay İlçe Başkan Bahadır Bayrakçıya teşekkür etti.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AK Parti Karatay Gençlik Kolları üyeleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER