AK Parti Kayseri Milletvekilleri

AK Parti Kayseri Milletvekilleri hasta ziyareti yaptı


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti.
     Öksüzkaya ve Tamer, parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulak burun boğaz, fizik tedavi, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, endokrinoloji ve metabolizma servislerinde yatan hastaları ziyaret etti.
     Hastanenin problemlerini dinlemek, sorunlara çözüm bulmak ve hastaları ziyaret etmek için böyle bir program düzenlediklerini belirten Milletvekili Tamer, şunları söyledi:
     Daha önce olduğu gibi hastanenin her türlü problemlerini çözmeye hazırız. Son günlerde tam gün yasası karmaşası söz konusuydu. Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edilen tam gün yasası, Adalet Bakanlığı ile ilgili bir yasanın içerisinde geçiyordu. Anayasa Mahkemesi usul yönünde tam gün yasasını tekrar iptal etti. Gerekçeli karar henüz açıklanmadığı için, net bir şey söylemek yanlış olur ama, bu yasa tekrar Meclise gelecektir. Bu yasa hocalarımızın aleyhinde olacak bir yasa değildir. Belirsizlik ortamında sıkıntı yaşanıyordu. Yasanın çıkmasıyla birlikte o belirsizlik ortadan kalkmış oldu.
     Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Kudret Doğru ve başhekim yardımcıları ile birlikte hastaları ziyaret eden milletvekilleri, hastanenin eksikleri hakkında Başhekim Doğrudan bilgi aldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER