AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can:

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: -AK Partinin en önemli misyonlarından biri de fakir, fukaranın yanında olmasıdır


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Partinin en önemli misyonlarından birisinin de fakir, fukarayı gözetmek olduğunu söyledi.
     Can, partisinin İl Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarının Ramazan ayında, kent genelinde, ilçe ve köylerde bir çok etkinlik düzenlediğini belirterek, bu etkinlerin sadece bir ayla kısıtlı kalmayacağını, yıl boyunca da devam edeceğini kaydetti.
     AK Partinin en önemli misyonlarından birinin de fakir, fukaranın gözetilmesi olduğunu ifade eden Can, şöyle konuştu:
     Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışmanın arttığı günlerdir. Bu aylarda maddi durumu yetersiz insanların yanında olmak önemlidir. AK Parti teşkilatlarımız çok sıcak olmasına rağmen Ramazan ayı boyunca, bir çok önemli etkinlik düzenledi. Maddi durumu yetersiz insanların yanında oldu ve onların ihtiyaçlarını karşıladı. Çalışmalarımız sadece bir ay değil yıl boyunca etkin bir şekilde devam edecek. Bu çalışmalarımızda, bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, İl Başkanı Mehmet Demir ile Belediye Başkanı Veli Korkmaza teşekkür ediyorum.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale Milletvekili Can: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER