AK Parti Kırıkkale Milletvekili Köksal:

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Köksal: -Krizi iyi yönetirseniz netice alırsınız


KIRIKKALE (A.A) - TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Suriyenin düşürdüğü askeri uçağa ilişkin olarak, Krizi iyi yönetirseniz netice alırsınız dedi.
     Köksal, AK Parti İl Başkanlığında düzenlendiği basın toplantısında, TBMMnin tatile girdiğini belirterek, son 15 günde TBMMnin öğlen saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar, hatta sabahlara kadar çalıştığını, 110un üzerinde kanun çıkarılırken, yaklaşık 50 bin sayfalık tutanak tutulduğunu bildirdi.
     Uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Türk askeri uçağının şehit olan pilotları Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan ve Hava Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoya Allahtan rahmet dilediğini ifade eden Köksal, şöyle konuştu:
     İki değerli pilotumuz görevlerini yerine getirirken şehit olmuşlardır. Allah rahmet eylesin. Türkiye bugün şehitlerine ağlıyor. Bu olayla ilgili çok şey söyleyemiyoruz, ya da söylemek istemiyoruz. Bu bir krizdir öyle ya da böyle. Krizin büyüğü, küçüğü olmaz. Krizlerde önemli olan da kriz yönetimidir. Krizi iyi yönetirseniz netice alırsınız, yönetemezseniz netice alamazsınız. Kriz yönetiminde en önemli unsurlardan biri de konuşmaların ve söylemlerin tek elden, tek ağızdan yapılmasıdır. Bu konuda sayın Başbakanımız açıklama yapıyor. Bir de uluslararası ilişkiler anlamında Dışişleri Bakanımız açıklama yapıyor. Türkiye bu nokta da yapılması gereken her şeyi yapmıştır.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Kırıkkale Milletvekili Köksal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER