AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığında

AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığında devir teslim -Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Dilek, bu görevi eski başkan Doğancıdan devraldı


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanan Emre Dilek, bu görevi eski başkan Sami Doğancıdan devraldı.
     AK Parti Kırşehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, partide devir teslim töreni düzenlendi.
     Kırşehirde 5 yıl AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Doğancı, ana kademe yönetimine girmesi nedeniyle bıraktığı bu görevini, düzenlenen törenle genel merkez tarafından atanan Dilek Emreye bıraktı.
     Doğancı, törende yaptığı konuşmada, Beş yıllık Gençlik Kolları Başkanlığı dönemimde teşkilatımıza her daim destek olan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğana, dava inancıyla ve şuuruyla dolu ekibimize, Başbakan Danışmanımız ve Milletvekilimiz Abdullah Çalışkana, Milletvekilimiz Muzaffer Aslana, Belediye Başkanımız Yaşar Bahçeciye, İl Başkanımız Salih Çetinkayaya, Genel Merkez teşkilatındaki ağabeylerimize ve MKYK üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.
     Dilek de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da gençlik kollarından geldiğini vurgulayarak, gençlik kolları teşkilatının siyasetin üniversitesi gibi çalışacağını kaydetti.
    
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları Başkanlığında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER