AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları toplantısı

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları toplantısı -İl Gençlik Kolları Başkanı Akın: Büyük Kongrede kurulacak yeni ekip, AK Partiyi 2023e taşıyacak


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, 30 Eylül günü partimiz için büyük önem taşıyor. Kurulacak yeni ekip, AK Partiyi 2023e taşıyacak dedi.
     AK Parti Gençlik Kollarından yapılan yazılı açıklamada, gerçekleştirilen olağan toplantıda, 30 Eylül Pazar günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan 4. Olağan Büyük Kongresi için yapılan hazırlıkların değerlendirdiği bildirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen gençlik kolları başkanı Akın, kongrede sadece Kocaeli Gençlik Kollarına özel yer ayrıldığını ifade ederek, Genel Merkezimiz tarafından delegeler haricinde, sadece Kocaeli Gençlik Kollarına yer ayrıldı. Bu bizim için onurdur. Bizde il gençlik kolları yönetimimizle, ilçe gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla tam kadro kongrede yerimizi alacağız ifadelerini kullandı.
     Akın, Kongre günü giyeceğimiz tişörtlerden, gideceğimiz otobüslere kadar her şeyimiz hazır. O gün Ankarada heyecanımızla, enerjimizle yeni ekibe güç vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER